Welkom op Fretties.nl

WATERBED

Een waterbed voor een fret? Nog steeds krijgen we verbaasde gezichten te zien als we vertellen dat onze fretten helemaal weg zijn van hun eigen waterbed. Hoe zijn we op het idee gekomen zul je je afvragen. Eigenlijk ging het vanzelf; een paar jaar geleden kochten we een waterkussen voor onszelf. We dachten dat dit heerlijk zou slapen op ons waterbed. Niets bleek minder waar... Het was geen doen en buiten dat het ongemakkelijk sliep bleef het ook veel te koud. Tja, wat te doen met zo'n ding....

Op een geniaal moment bedachten we dat het misschien voor de fretten wel lekker zou zijn, die sliepen immers altijd op allerlei kussens dus waarom niet op een waterkussen? Zo gedacht, zo gedaan. Kussen in de kooi gelegd met een mooi dekentje erover en toen maar afwachten. In eerste instantie stonden de fretten een beetje te wiebelen maar toen ze eenmaal doorkregen dat het voor hun een heerlijke slaapplek was zijn ze er nooit meer van af geweest.

Inmiddels is de kwaliteit van de waterkussen enorm verbeterd. Zo zit er een mooie stevige tijk omheen en zijn ze zelfs gestabiliseerd! We mogen het dus met recht een 'frettenwaterbed' noemen!

Ons frettenwaterbed bestaat uit een stevige kunststof waterzak met een fiberlaag voor stabilisatie en is voorzien van een dikke tijk. De afmeting bedraag 38 bij 58 centimeter. Het waterbed wordt standaard geleverd met een sloop van fleece en een bijpassende slaapzak. De hoes, sloop en slaapzak zijn wasbaar op een maximum temperatuur van 40 graden.
Een echt ontspannen fret ligt in een Fretties waterbed!

waterbed open

waterbed

snats

Bestellen kun je hier.