Welkom op Fretties.nl

COMPLETE KOOI INRICHTING

Niets is zo mooi als een kooi-inrichting met al het beddengoed in dezelfde stof en kleur. Daarom heeft Fretties zich gespecialiseerd in het inrichten van complete kooien.

Uitgangspunt is daarbij de Ferret Nation omdat deze kooien qua koopkooien kwalitatief de beste keus is door hun degelijkheid en ruimte. Ook onze eigen fretten leven in Ferret Nations en zij gaven mij de inspiratie om hun vertrekken zo compleet mogelijk in te richten.

Bij Fretties zijn daar allerlei producten voor verkrijgbaar zoals bodemplaathoezen (met en zonder doorgang), verschillende plateauhoezen, voor de oudere modellen Ferret Nation met handige knoopsgaatjes waardoor het trappetje makkelijk gemonteerd kan worden of voor de nieuwere plateaus een hoes die om de losse bak kan worden getrokken. Ook zijn er traphoesjes verkrijgbaar en verder natuurlijk al ons vertrouwde beddengoed zoals waterbedden, hoezen, slaapzakken, hangmatten, hangkubussen, slaapkussens maar ook is het mogelijk om matrasjes te bestellen compleet met hoes en slaapzak. Onze kooien hebben bijvoorbeeld ook allemaal een nachthok waar de fret veilig in kan wegkruipen en hierin ligt een comfortabel matrasje met slaapzak.

Om een indruk te geven van wat er allemaal mogelijk is hieronder wat voorbeelden. Uiteraard is het mogelijk elke gewenste kooi volledig in te richten met Fretties beddengoed. Neem hiervoor contact met ons op.

kooi

kooi

kooi

kooi

kooi

kooi

kooi

kooi

kooi

kooi


Bestellen kun je hier!