Welkom op Fretties.nl

Stichting De Fret heeft ook dit jaar weer een fantastische Kerstfrettenactie en wij willen daar graag aan meedoen! Voor meer informatie over deze actie kun je klikken op de banner hieronder.

kerstfretten

Hieronder vind je alle fretten die dit jaar door Fretties verwend zijn.

De twee fretjes, Pebbles en Wilma die in Belgie in de opvang Frettenwereld zitten, krijgen van ons ook iets voor de Kerst. Deze twee dames zijn herplaatsbaar en ze zijn heel lief!

Tara

En we gaan door met verwennen want Grietje van Natascha's Frettenopvang krijgt twee fleurige plateauhoezen voor in haar kooi.

grietje

Ook Mulan en Pucca krijgen een heerlijke slaapset. Zij zitten in de Frettenopvang Tuikwerd en zijn herplaatsbaar. Wie o wie geeft ze een nieuw huis?

mulan en pucca

En er is weer een fretje wat ons hart gestolen heeft: Shelty. Ze is herplaatsbaar maar omdat ze ook in de opvang (Natascha's Frettenopvang in Bilthoven) heerlijk moet kunnen slapen krijgt ze van ons een mooie slaapset. En hopelijk vind ze snel een nieuw huisje!

kerstset Frederik Bekmans

Dit is Daisy en zij is 8 jaar oud en zit in de Frettenopvang Lelystad. Slapen vindt ze heerlijk dus van ons krijgt ze deze zachte set bestaande uit een zacht matrasje en een bijpassende patchworkdeken.

Daisy

Een fretje wat ons direct opviel is Tara. Zij zit in Belgie in de opvang 'VZW Dierengeluk' en is herplaatsbaar. Het zou toch fantastisch zijn als zij voor de Kerst een nieuw huisje zou vinden. Zij krijgt van ons dit:

Tara

Het fretje Mandy werd gevonden en bleek besmet te zijn met het ADV-virus. Zij is liefdevol geadopteerd door Ingrid en Martin. Zij hadden eerder besloten geen fretten meer te nemen maar vonden dat Mandy nog een goed leven moest kunnen hebben. Omdat wij het heel bijzonder vinden dat iemand een fretje in huis neemt waarvan de toekomst zo onzeker is besloten wij een waterbed voor Mandy op te sturen.

Dit is wat wij naar Mandy toesturen:

kerstset Mandy

Ook het het fretje Frederik Bekmans, een adoptiefretje van fretten-vereniging 'Frettig Gestoord', stal ons hart. Deze set gaat daarheen:

kerstset Frederik Bekmans