Welkom op Fretties.nl

Hier vind je de algemene leveringsvoorwaarden zoals Fretties deze hanteert. Bij het plaatsen van een bestelling verklaar je akkoord te gaan met deze voorwaarden.

1. Bestellen
Nadat je iets besteld hebt, ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Als een product niet meer leverbaar is of de bestelling loopt vertraging op, wordt je daarover ingelicht.

2. Betaling
Betaling dient vooraf te geschieden. Vermeld duidelijk je naam en ordernummer. Na ontvangst van de betaling, worden de bestelde artikelen in de regel binnen vijf werkdagen toegezonden.

3. Verzending
De bestelling wordt door TNT-Post afgeleverd. Verzendingen geschieden voor rekening en risico van de koper.

4. Prijzen
De genoemde prijzen worden vermeld in euro’s en zijn met ingang van 1 oktober 2012 inclusief 21% BTW maar exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

5. Annuleren
Bestellingen die geplaats zijn kunnen uiteraard geruild of geretourneerd worden. Dit kan binnen 7 dagen na ontvangst van het bestelde product, mits onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking. Het product dient voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd. Het verschuldigde bedrag zal binnen twee weken worden teruggeschreven op je rekening.

Dit geldt niet voor speciaal op maat of kleur gemaakte producten.

6. Garantie.
Op de handgemaakte producten zit 3 maanden garantie. Op de rest van de artikelen zit 1 jaar fabrieksgarantie. Deze garantie geldt uitsluitend voor fabricagefouten. Dus geen slijtage of onzorgvuldig gebruik!

7. Verzendkosten
De verzendkosten bedragen vanaf 1 januari 2020 voor Nederland: € 7,25.

Voor kosten van verzending(en) naar het buitenland neem eerst contact met ons op. 

Fretties
Durgerdammerdijk 1007
1026 CR Amsterdam

BTW-nummer: NL121164305B01
KVK-nummer: 34298972