Welkom op Fretties.nl

Nieuwsarchief

 • 18-8-2014: Frettendag 2014

hangmatten

Zondag 26 oktober 2014 wordt door Stichting Fret & Welzijn in samenwerking met de Frettenvraagbaak een frettendag georganiseerd. Een dag die je als frettenliefhebber beslist niet mag missen!

Het doel van deze dag is onze kennis over fretten te delen, voorlichting te geven en om in contact te komen met andere fretteneigenaren. Uiteraard zullen er die dag stands aanwezig zijn van verschillende frettenorganisaties, (web)winkels en andere dier gerelateerde organisaties, ook Fretties is erbij.

Omdat er nog heel wat te verbeteren valt op de medische zorg en op het gebied van preventie bij de fret zal het mogelijk zijn je fret te laten checken door Hanneke Roest van De Frettenkliniek. Ook zal zij een lezing geven over eerste hulp bij fretten. Voor de lezing zijn slechts een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk dus meld je snel aan!

Deze frettendag zal worden gehouden in het Partycentrum Het Dak in Leerdam.

Kijk voor meer informatie op de site van Stichting Fret & Welzijn of via de facebookpagina facebook.com/frettendag.

Elke 25e aanmelding ontvangt gratis een Fretties hangmat.
De hangmat is op de frettendag af te halen bij onze stand.

hangmatten

We hopen jullie te ontmoeten op deze dag!

 • 1-8-2013: Aanbieding: Conditioner vloeistof

Tijdens de hele maand augustus is de Conditioner vloeistof in de aanbieding!

Normaal kost een flacon € 9,95 maar bestel je in augustus dan betaal betaal je maar € 7,75!

Bestellen kun je hier.

conditioner

 • 28-7-2013: Losse tijk voor het waterbed!

Nieuw! Nieuw in het assortiment bij Fretties; een losse tijk voor het waterbed! Zo hoeft je fret nooit een dag zonder waterbed door te brengen en kun je de tijk rustig een keer wassen.

Prijsinformatie vindt je bij onze producten.

tijk

 • 22-06-2013: Fretties steunt Stichting Het Frettensymposium!

sym

Op zondag 3 november wordt voor de vierde keer het Frettensymposium georganiseerd. Ditmaal vindt het plaats in het Partycentrum 't Dak in Leerdam.

Het is dé bijeenkomst om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en inzichten over de fret. Een leerzame dag voor eigenaren, dierenartsen en andere geïnteresseerden die zich bezig houden met de fret.

Tijdens dit symposium zullen er lezingen en workshops verzorgd worden door verschillende frettendeskundigen.

Kaarten voor het symposium kosten € 45,-, maar als je je aanmeld voor 1 juli, krijg je € 2,50 vroegboekkorting! Bij de kaarten zijn koffie/thee en de lunch inbegrepen. Kaarten kunnen besteld worden via de website. Alle informatie en het uitgebreide programma is te vinden op www.frettensymposium.nl.

Nog geen kaarten besteld voor het Frettensymposium?

De 50e, 75e, 100e en 125e aanmelding ontvangt een gratis comfortabel Fretties slaapkussen! Bestel je de 150e kaart? Dan ontvang je een Fretties kadobon t.w.v. € 50,-!

slp

Het slaapkussen en de kadobon zijn op het Frettensymposium af te halen bij onze stand. Winnaars worden van te voren ingelicht.

 • 17-03-2013: De Frettenvraagbaak!

Op 16 maart 2013 is een leuke, maar vooral informatieve website over fretten online gegaan.

Deze site is een initiatief van een stel enthousiaste fretteneigenaren met jarenlange ervaring op het gebied van het houden van fretten. Zij hebben al hun vergaarde kennis gebundeld en willen die graag met iedereen delen

Op de Frettenvraagbaak kun je terecht voor al je vragen en voor alles wat je wilt weten over de fret.
De Frettenvraagbaak bestaat uit een zeer uitgebreide informatieve wiki en heb je hierover vragen of wil je een vraag stellen over je eigen fret(ten) dan kun je terecht op het forum.

Daarnaast heeft de Frettenvraagbaak een eigen Facebook pagina waar je de laatste nieuwtjes kunt volgen.

Benieuwd geworden? Kijk snel op de Frettenvraagbaak! Je bent van harte welkom!

fvb

 • 29-11-2012: Kerstbeddengoed!

Nieuw! Nu ook verkrijgbaar bij Fretties; feestelijk Kerstbeddengoed! Dit beddengoed heeft uiteraard de kwaliteit wat je van gewend bent en is gevoerd met roomwit teddy.

De slaapzakken, hangmatten en de slaapkussens zijn er in twee uitvoeringen te weten; Rood Barok of effen rood fleece. Natuurlijk kunnen er op bestelling ook hangkubussen of waterbedsets besteld worden.

Kijk snel bij onze producten voor prijzen en afbeeldingen.

 • 3-9-2012: Speeltjes en mandjes!

Nieuw! Nu ook verkrijgbaar bij Fretties; leuke speeltjes en Nobby mandjes! Heerlijk voor fretten om mee te spelen. Kong Braidz Tijger of Giraffe en Nobby Farm Eend of kip.

Van Nobby leveren we comfortabele fleece of wildprint bontmandjes. De fleecemandjes zijn op twee manieren te gebruiken zodat ze altijd in je interieur passen. De bontmandjes zijn er in twee kleuren wildprint.

Kijk snel bij onze producten voor prijzen en afbeeldingen.

 • 6-8-2012: Carries sets, kraakslurf en hangkubus met slurf!

Nieuw! Nu ook verkrijgbaar bij Fretties; complete carrier sets. De set bestaat uit een matrasje, een ruime slaapzak en een hangmat. De sets zijn verkrijgbaar in alle Fretties kleurcombinaties.

De kraakslurf is circa 1.80 m lang, is van knisperend materiaal en heeft met koord verstevigde openingen.

Zeer gewild bij fretten is de comfortabele hangkubus met slurf. Ook deze hangkubus is in alle Fretties kleurcombinaties verkrijgbaar.

Kijk snel bij onze producten voor prijzen en afbeeldingen.

 • 1-4-2012: Nieuwe producten!

Nieuw! Nu ook verkrijgbaar bij Fretties; Ferret Nation kooien van Midwest! Ook in het assortiment de toegangstrap voor de Ferret Nation, traphoezen in elke gewenste Fretties kleur en eet- en drinkbakjes van Snappy Fit.

Kijk snel bij onze producten voor prijzen en afbeeldingen.

 • 13-2-2011: Nieuwe producten!

Nieuw! Zijdezacht fleece met een hart- of bloemmotief gecombineerd met lila, blauw of roze fleece. Kijk snel bij onze producten voor prijzen en afbeeldingen.

 • 2-1-2011: Kerstfretten actie groot succes!

De Kerstfretten-actie 2010 van Stichting De Fret is weer een groot succes geworden! Maar liefst bijna 70 fretten zijn door heel veel mensen verwend! De fretten zullen daar zeer dankbaar voor zijn!

En dan is het alweer 2011, de tijd gaat erg snel. Wij hopen dat het voor iedereen een mooi jaar gaat worden en we wensen jullie dan ook het allerbeste voor 2011!

 • 6-12-2010: Kerstfretten actie van SDF van start!

Het is zover! De Kerstfretten-actie 2010 van Stichting De Fret is weer van start gegaan en Fretties doet uiteraard weer mee. Voor alles over deze actie van Fretties klik op onderstaande banner.

kf2009

 • 3-5-2010: Nieuwe producten!

Nieuw! Wij hebben weer een aantal nieuwe producten in ons assortiment. Bijvoorbeeld een ontluchtingspomp om op een simpele manier je Fretties waterbed te kunnen ontluchten. Ook zijn er vanaf nu complete slaapsets verkrijgbaar bestaande uit een comfortabel kussen, slaapzak en hangmat en deze set is leverbaar in alle aanwezige Fretties kleurencombinaties.

 • 6-12-2009: Kerstfretten actie van SDF van start!

Het is zover! De Kerstfretten-actie 2009 van Stichting De Fret is weer van start gegaan en Fretties doet uiteraard weer mee. Voor alles over deze actie klik op onderstaande banner.

kf2009

 • 10-03-009: Hangmat Haken!

Nieuw! Vanaf nu standaard meegeleverd met onze hangmatten; vier stevige vernikkelde haken zodat je de hangmat makkelijk kunt ophangen in elke tralie kooi. Heb je te kort of wil je voor je huidige hangmatten alsnog de haken dan kun je ze ook per vier kopen. Kijk bij onze producten je haken te bestellen.

 • 30-12-08: Fretties Kadobonnen!

Nieuw! De Fretties kadobon! Je kunt zelf de hoogte van deze kadobon bepalen dus er is voor elk wat wils. Kijk bij onze producten om een kadobon te bestellen.

 • 20-12-08: Losse conditionertabletten voor het waterbed

Vanaf heden leveren wij ook losse conditionertabletten voor het Fretties waterbed. Kijk bij onze producten voor de prijzen.

 • 18-12-08: Fretties doet mee met de Kerstactie!

Fretties doet mee met de kerstfretten actie van Stichting de Fret!

kerstfretten

Klik hier om te zien welke kerstfretten door ons verwend zijn.